Meny
 

Pink Party 2017

 

Pink Party 2017

Det blir Pink Party også i år! Lørdag 24. juni fyller vi parkeringsplassen foran Sørlandssenteret med artister og glade barn og voksne til et digert Pink Party! Vi håper du gleder deg like mye som oss.  

 

Hvilke artister som kommer i år vil vi avsløre litt etter litt. Følg med på Facebook, Instagram og Snapchat.

 

 

Slik får du billett:

Før 24. juni må du, eller noen du kjenner, handle for 1000 kroner på Sørlandssenteret. Hvis du er 15 år eller eldre må du også være medlem i Sørlandssenteret sin kundeklubb. Bli gratis medlem ved å laste ned Sørlandssenteret-appen i AppStore eller GooglePlay, eller send SMS med kodeord ‘Sørlandssenteret’ til 2242. Som medlem får du unike tilbud, tilgang på salgsvarer før alle andre og andre faste fordeler.  

 

Du kan handle i en eller flere butikker og det spiller ingen rolle hva du handler. Det kan være matvarer, hårklipp, klær eller en runde gocart! Begynner du 27. mars har du cirka tre måneder på deg. Det er begrenset antall billetter. Bytter du tidlig er det sikrere at du får billett.  

 

Det som er viktig er at du tar vare på kvitteringene. Kvitteringene må vise beløp, og dato mellom 23. mars og 24. juni. Når du har kvitteringer for tilsammen 1000 kroner, viser du de i informasjonen på Sørlandssenteret som stempler de, og du får en billett når du i tillegg viser ditt digitale medlemskap i kundeklubben! 

 

Hver kunde kan få maks 4 billetter uavhengig av beløpet på kvitteringen grunnet ønske om å unngå svartebørs salg. Billettene er nummerert. Når du får de i informasjonen må du vise legitimasjon og vi registrerer ditt navn og mobil nummer slik at vi unngår at billetter blir solgt videre. (Bankkort eller førerkort). Den som bytter kvitteringene i billett må være over 15 år.  

 

Det er lov å gi billetter til venner og kjente. Det er ikke lov å selge billettene.

 

  Slik bytter du billett i armbånd:

Fra onsdag 21. juni til lørdag 24. juni kan billettene byttes i armbånd i et eget område vi setter opp foran XXL. Det kan bli kø. Det kan derfor være lurt å bytte før lørdag, iallfall i god tid før konsertene begynner. Hvis ikke vil du risikere at du mister deler av Pink Party mens du står i kø. Det er mulig å hente ut opptil 4 armbånd mot gyldig billetter. Billett og armbånd har verdi. Mister du dem, kan vi dessverre ikke erstatte dem.  

 

Vi gleder oss til Pink Party!

 

Les mer på www.pinkparty.no